Warsztat z Małgorzatą Musiał

Już 13 stycznia w Mateczniku zagości ze swoim warsztatem pedagog Małgosia Musiał. Jedna z najpopularniejszych blogerek parentingowych, autorka bloga „Dobra Relacja”. Na co dzień wspierająca rodziców prowadząc warsztaty dot. wychowywania, realizując program „Szkoła dla rodziców” i udzielając indywidualnych konsultacji rodzicielskich. Jest również jednym z niewielu w Polsce mentorem grup SAFE, profesjonalnie wspierającym świeżo upieczonych rodziców. Prywatnie mama trójki dzieci.

Gosia poprowadzi spotkanie pt. „Moje dziecko mnie nie słucha”

Warsztaty dla rodziców, którym brak czasem pomysłu na to, jak dotrzeć do własnego dziecka.
  • Jak mówić, gdy nie chce słuchać?
  • Jak prosić, gdy ono wciąż odmawia?
  • Jak się porozumieć, gdy ono wydaje się niezainteresowane tym, z czym do niego się zwracamy?

W czasie zajęć będziemy szukać raczej sposobów na to, by dziecko usłyszało to, z czym chcemy do niego dotrzeć, niż słuchało naszych poleceń.

To nie pierwsza i na pewno nie ostatnia wizyta Gosi w naszych progach. Spotkania z nią zawsze cieszą się dużym zainteresowaniem. Nie bez przyczyny Gosia przez wiele lat pracowała i współtworzyła toruńskie stowarzyszenie „Rodzina Inspiruje!”, realizowała też program „Szkoła dla rodziców i wychowawców”.

Od 2017 roku jest mediatorką NVC (Porozumienia bez Przemocy).

Zapraszamy wszystkie zainteresowane osoby do zapisywania się na spotkanie z Małgosią Musiał a osoby, które nie mogą tego dnia być z nami odsyłamy do bloga Małgosi http://dobrarelacja.pl/

0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze