Webinaria z położnymi

Jednym z zaplanowanych w ramach projektu Mamy Prawa działań są webinaria z położnymi pracującymi na oddziałach porodowych w województwie wielkopolskim. Spotkania będą miały formę wywiadu, moderatorka będzie zadawała pytania a także moderowała chat, czytając pytania zadawane przez uczestniczki oraz uczestników.

Wszystkie spotkania są bezpłatne. Rejestracja wyłącznie poprzez formularz platformy Clickmeeting.

Harmonogram na najbliższe tygodnie:

1. 17.02.2021 r. środa godz. 12.00 – Spotkanie z położną pracującą w Szpitalu Wojewódzkim w Poznaniu (tzw. „Lutycka”) – Izabelą Jóskowiak
  2. 23.02.2021 r. wtorek godz. 17.00 – Spotkanie z położną oddziałową ze Szpitala Miejskiego im. F. Raszei w Poznaniu – Beatą Jakubowską
  3. 25.02.2021 r. czwartek godz. 10.00 – Spotkanie z położną z oddziału porodowego Ginekologiczno-Położniczego Szpitala Klinicznego UM przy ul. Polnej w Poznaniu – Martyną Świerczyńską
  4. 27.02.2021 r. sobota godz. 10.00 – Spotkanie z położną z oddziału porodowego Szpitala Św. Rodziny w Poznaniu – Danutą Zając