Ciekawa Konferencja dla kobiet!

Z radością informujemy, iż objęłyśmy matronatem Konferencję „Zdrowa kobiecość, świadome macierzyństwo”, która odbędzie się w Poznaniu już 17 marca.

Jak piszą Organiatorki:

„Konferencja Zdrowa Kobiecość, Świadome Macierzyństwo to coś więcej niż podzielenie się wiedzą, to poniekąd spełnienie marzeń pediatry, homeopaty lek. med. Hanny Olejniczak, która nie boi się iść pod prąd ze swoją wiedzą, umiejętnościami, pasją i powołaniem. Zapraszamy kobiety, które planują ciążę, są w ciąży lub temat macierzyństwa jest dla nich całkiem nowym doświadczeniem. Zdrowa kobiecość, zdrowa ciąża, dobry poród i świadome macierzyństwo to proces, któremu warto przywrócić uważność, harmonię, integralność. Tym wydarzeniem pragniemy rozbudzić kobiecą intuicję oraz inteligencję ciała, która z powodu współczesnej kultury, błędnych informacji, wielozadaniowości, skutecznie została zagłuszona.

Ta idea jest bliska także Fundacji Matecznik, dlatego w imieniu Organizatorek, gorąco zapraszamy do udziału i do rejestracji!

Więcej informacji o wydarzeniu uzyskacie na stronie wydarzenia.

Do zobaczenia!

0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze