Bezpłatne konsultacje laktacyjne

Karmisz piersią? Nie wychodzi tak, jakbyś chciała? Pilnie potrzebujesz rozmowy, wizyty specjalisty, który Ci pomoże, doradzi, uspokoi?

Zgłoś się do Certyfikowanej Doradczyni Laktacyjnej Agaty Zalewskiej i umów się na BEZPŁATNĄ konsultację laktacyjną! Formuła konsultacji –   skype, telefon, ale także wizyta w domu, jeżeli odbywa się ona na terenie Poznania.

Aby skorzystać z pomocy Agaty, wypełnij formularz zgłoszeniowy

Agata na pewno odezwie się do Ciebie!

Jestem położną specjalizującą się w dziedzinie pielęgniarstwa neonatologicznego. Pracuję na oddziale Intensywnej Terapii Noworodka w szpitalu GPSK UM przy ul. Polnej w Poznaniu. Obecnie przebywam na urlopie macierzyńskim. Odkąd zostałam mamą jeszcze bardziej zachwyciło mnie piękno karmienia piersią. Aby pogłębić moją wiedzę w tym zakresie w lutym ukończyłam kurs „Problemy w laktacji”, a w kwietniu zdałam egzaminy na Certyfikowanego Doradcę Laktacyjnego. Teraz chciałabym dalej podążać w tym kierunku wspierając i towarzysząc kobietom w ich drodze mlecznej.

Prywatnie jestem szczęśliwą mamą Antka, Józia i Franciszki.