Rozdajemy Ulotki MAMY PRAWA!

Mamy do rozdania komplety 6 ulotek MAMY PRAWA! Mamy prawa w ciąży, w porodzie, do osoby bliskiej, do łagodzenia bólu porodowego, w laktacji i do świadczeń. Wielokrotnie sprawdzane, poprawiane, konsultowane i opiniowane przez nasze ekspertki – radczynie prawne, położną środowiskowo-rodzinną, międzynarodową konsultantkę laktacyjną. Zaakceptowane przez prezeskę Fundacji Rodzić po Ludzku. Czysta merytoryka. Żadnych obrazków, reklam i zbędnych informacji. Wszystko co powinnaś wiedzieć o prawach w okresie okołoporodowym.

JEŚLI BĘDZIESZ/JESTEŚ MAMĄ

Przekonaj się sama! Ulotki w wersji papierowej znajdziesz w Centrum Inicjatyw Rodzinnych w Poznaniu przy ul. Ratajczaka 44 oraz w wybranych szkołach rodzenia w Poznaniu i okolicy (stopniowo będziemy prezentować dostępne lokalizacje).

Ulotki w wersji pdf do ściągnięcia na komputer, możesz pobrać tutaj.

JEŚLI JESTEŚ POŁOŻNĄ…

… i prowadzisz edukację przedporodową w Poznaniu i okolicznych gminach i chciałabyś otrzymać nasze ulotki w większych ilościach- wyślij swoje zamówienie na adres: kontakt@fundacjamatecznik.pl lub skontaktuj się z naszą wolontariuszką Judytą pod numerem: 693 885 652. Ulotki otrzymasz od nas pocztą lub dostarczymy Ci je osobiście 🙂