Nowa strona Matecznika :)

W Mateczniku nie czekamy ze zmianami do Nowego Roku, tylko wykorzystujemy jeszcze ten Stary. Jak wiecie, niedawno zmieniłyśmy miejsce spotkań w tzw. realu (i to dwukrotnie), a teraz zmieniamy nasze miejsce spotkań wirtualnych.

Oficjalnie witamy Was więc na nowej stronie Matecznika!!!

Jeszcze się tutaj urządzamy, przestawiamy „meble”, dekorujemy ściany, meblujemy „pokoje”, ale już teraz z radością witamy każdego gościa, bo w założeniu chcemy, aby nowa strona była bardziej interaktywna 🙂

Jak widzicie, zmieniła się nie tylko szata graficzna, ale i adres www. Skomentujcie pod tym wpisem, jak Wam się tutaj podoba i czy poruszanie się po stronie jest łatwe i intuicyjne? A może coś powinnyśmy dodać lub usunąć? Podzielcie się swoimi opiniami, a my z chęcią na nie odpowiemy (sprawdzając przy okazji, czy aby na pewno wszystko na stronie poprawnie działa).

Cieszymy sie, że tu jesteście 🙂